ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

H δυνατότητα επαναφοράς του κωδικού admin μέσω αυτής της πλατφόρμας, παρέχεται ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΚΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι καινούργιες συσκευές της HIKVISION (DVR’s TurboHD 3.0 σειρές DS-HGHI/HQHI/HUHI με firmware V3.4.80 και μετά και NVR’s σειρές -E/-K/-I με V3.4.90 και μετά), παρέχουν την δυνατότητα επαναφοράς του κωδικού admin από τον ίδιο τον χρήστη ή τον εγκαταστάτη, με τους εξής τρόπους:

  1.  Εξαγωγή αρχείου επαναφοράς από την ίδια την συσκευή.
  2.  Μέσω απαντήσεων σε ερωτήσεις ασφαλείας που δημιουργεί ο ίδιος ο χρήστης.
  3.  Με καταχώρηση email για την αποστολή σε αυτό του αρχείου επαναφοράς.

(Δείτε αναλυτικές οδηγίες: http://bit.ly/2IEBced)

Για τις συσκευές αυτές από εδώ και στο εξής, την αποκλειστική ευθύνη για την επαναφορά του κωδικού θα την έχει ο χρήστης ή ο εγκαταστάτης και δεν θα παρέχεται πλέον η δυνατότητα επαναφοράς του κωδικού ΔΩΡΕΑΝ.

Για την επαναφορά του κωδικού στις υπόλοιπες συσκευές, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται ΕΔΩ και αποστείλτε τα στοιχεία που ζητούνται με την παρακάτω φόρμα:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αιτήματα επαναφοράς κωδικού θα πρέπει να αποστέλλονται Δευτέρα έως Παρασκευή και αυστήρά κατά τις ώρες 8:00 έως 15:00. Αιτήματα που θα στέλνονται εκτός του ωραρίου αυτού, θα ακυρώνονται και η διαδικασία θα πρέπει να ξαναγίνεται από την αρχή (εξαγωγή αρχείου xml, συπλήρωση φόρμας κτλ)

 

Στοιχεία Εγκαταστάτη Συσκευής
Στοιχεία Συσκευής
security image